Contestants Online now!

View All

Fans online now



18 Guests Online
4785 Visitors

COMMUNITY STREAM

Life is only as good as your mindset. Let’s go!! 1. I usually wake up at... 6:00am2. I would never leave my home without: Keys, Wallet, Cell phone. Any time you are going to a new location always do the quick che ...

We ask Miss Megaverse New Zealand 2018 contestant, Shanelle Chase our quickfire questions. I usually wake up at… 6am before my babies wake to do my "innercises" and start the day off with the right mindset.I would never leave my home without …my pho ...

Heather Hershkowitz uploaded Instagram Photo 11 hours 42 minutes ago

Regina Nay shared a photo. 13 hours 46 minutes ago

Let your soul radiate the beauty within and be magnificent!

Regina Nay uploaded Instagram Photo 13 hours 48 minutes ago

RADa is friends with Maryam Barghoyan

Regina Nay is friends with Maryam Barghoyan

Maryam Barghoyan uploaded Instagram Photo yesterday

Helina Hewlett uploaded Instagram Photo yesterday

Helina Hewlett has liked Helina Hewlett's Profile yesterday

Happy to Be Here!

  Chanelle Lee on LinkedIn yesterday

Jennifer Brown is friends with Porscha Davis

Chanelle Lee uploaded Instagram Photo yesterday

Deletha Sommers uploaded Instagram Photo yesterday

Jennifer Brown uploaded Instagram Photo yesterday

Deletha Sommers uploaded Instagram Photo yesterday

Porscha Davis on Facebook 2 days ago

Porscha Davis 2 days ago

is Online with 15 Points

Deletha Sommers 2 days ago

is Online with 14 Points

Miss Multiverse Belgium-candidate experience fright of her life on Highway E40

Miss Multiverse Belgium-candidate experience fright of her life on Highway E40

Een man heeft Ellen Bacquaert, een kandidate voor Miss België, kilometerslang achtervolgd op de E40. De man deed teken dat ze moest stoppen, en toen ze dat niet deed, begon hij obscene gebaren te maken. In Oostkamp kon de man door de politie tegengehouden worden, vertelt Bacquaert aan Het Laatste Nieuws.

De 21-jarige Ellen Bacquaert uit Ruddervoorde beleefde donderdagavond enkele angstige momenten. Ze was van De Panne op weg naar huis toen een lichtgrijze wagen achter haar kwam rijden. De bestuurder knipperde met zijn lichten, dus ging ze aan de rechterrijstrook rijden. "Ik dacht eerst dat er iets mis was met mijn wagen", vertelt de kandidate voor Miss België aan Het Laatste Nieuws. "Maar de man bleef volhouden, wel tien minuten lang."

Daarmee stopte het echter niet. Een beetje verder, aan de afrit van Gistel, kwam de agressieve bestuurder naast de cabrio van Ellen rijden."Hij deed teken om een praatje te maken, en probeerde me de afrit te doen nemen terwijl hij seksistische gebaren maakte." Toen besefte Ellen dat ze moest proberen de man kwijt te geraken.

Dat probeerde ze 25 km verder door onverwachts de afslag te nemen. Maar de man bleef haar achtervolgen. "Toen heb ik de politie gebeld." De agenten vroegen haar om naar het politiebureau in Oostkamp te rijden; "Onderweg probeerde hij de weg nog te blokkeren met enkele bruuske rembewegingen. Ik reed de oprit op en draaide, maar hij kwam steeds weer achter mij rijden."

In Oostkamp reed Ellen Bacquaert de parking van de politie op, haar belager reed door. Maar de opgeroepen agenten vonden hem een beetje verderop terug. "Hij probeerde alles in mijn schoenen te schuiven, maar daar is niets van aan. Hij zag me wenend en in paniek achter mijn stuur zitten. Als je dan nog niet begrijpt dat je fout bezig bent."


Miss België-kandidate beleeft schrik van haar leven op E40 - Gazet van Antwerpen

Een man heeft Ellen Bacquaert, een kandidate voor Miss België, kilometerslang achtervolgd op de E40. De man deed teken dat ze moest stoppen, en toen ze dat...
Samantha Tshuma back with a bang
Miss Multiverse en RD

Related Posts

Cron Job Starts